Disseny i edició de la revista que arreplega els dos relats de narrativa breu guanyadors de la vintena edició dels premis Maig (2016) a càrrec de Pasku Disseny.

Avui diumenge, 29 de maig, a les 12:00 h, la plaça del Llaurador de Vila-real, en el marc de la Fira del Llibre, acull l’acte de lliurament dels premis Maig de narrativa breu. Un certamen que organitza l’Associació Cultural El Guitarró amb el patrocini i la col·laboració de la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Vila-real. S’han donat a coneixer els noms dels autors guardonats en la present convocatòria i s’han repartit entre els assistents copies impreses dels relats guanyadors.

Els premis Maig celebren la vintena edició amb la consolidació de la més alta participació dels últims anys (70 treballs presentats). Els treballs que opten al premi, provenen de tot el domini lingüístic. Aquestes dues circumstàncies ratifiquen l’interès i el prestigi que han aconseguit els premis Maig, així com l’atractiu d’una dotació econòmica que figura entre les principals per a premis de narrativa breu. L’autor del conte guanyador ha sigut premiat amb 600 euros i el finalista amb 300 euros.

Joaquim F. Valls (Vinaròs, 1956) ha guanyat el premi Maig 2016 amb l’obra El Poeta. És llicenciat en Geografia i Història. Té publicats articles d’assaig de matèries diverses entre les quals destaquem història, sociolingüística i onomàstica. L’any 1999, va rebre el VII Premi d’Investigació Idiomàtica Alambor. És membre de la Societat Catalana de Sociolingüística. Ha estat jurat en diversos premis de novel·la. Ha guanyat diferents premis de narrativa curta a Barcelona, la Plana, la Selva, el Montsià, el Baix Llobregat i el Penedès.

El segon premi ho ha rebut Rosa Pons i Solà natural d’Òdena i resident a Igualada amb l’obra La veïna del primer tercera. Actualment, treballa com a professora de Tecnologia en un institut de secundària. Ha guanyat el 3r premi del I Concurs de Poemes d’Amor d’Igualada, el 2n premi dels concursos de contes Vila d’Almenar de l’any 2015, de narrativa literària per a dones Mercè Rodoreda el 2016 i del Tal com et sents, també el 2016.

[descarrega la revista en PDF] [descarrega la revista en ePub] …per a llegir-se en tabletes electròniques

[descarrega la revista en ibooks] …per a llegir-se en iPhone, iPad o iBooks

[descarrega la revista en Kindle] …per a llegir-se en Kindle de Amazon

 

Publicació del premis Maig 2016

 

*****

Hoy domingo, 29 de mayo, a las 12:00 h, la plaza del Labrador de Vila-real, en el marco de la Feria del Libro, acoge el acto de entrega de los premios Maig de narrativa breve. Un certamen que organiza la Asociación Cultural El Guitarró con el patrocinio y la colaboración de la Concejalía de Normalización Lingüística del Ayuntamiento de Vila-real. Se han dado a conecer los nombres de los autores galardonados en la presente convocatoria y se han repartido entre los asistentes copias impresas de los relatos ganadores.

Los premios Maig celebran la vigésima edición con la consolidación de la más alta participación de los últimos años (70 trabajos presentados). Los trabajos que optan al premio, provienen de todo el dominio lingüístico. Estas dos circunstancias ratifican el interés y el prestigio que han logrado los premios Mayo, así como el atractivo de una dotación económica que figura entre las principales para premios de narrativa breve. El autor del cuento ganador ha sido premiado con 600 euros y el finalista con 300 euros.

Joaquim F. Valls (Vinaròs, 1956) ha ganado el premio Maig 2016 con la obra El Poeta. Es licenciado en Geografía e Historia. Tiene publicados artículos de ensayo de materias diversas entre las cuales destacamos historia, sociolingüística y onomástica. El año 1999, recibió el VII Premio de Investigación Idiomática Alambor. Es miembro de la Sociedad Catalana de Sociolingüística. Ha sido jurado en varios premios de novela. Ha ganado diferentes premios de narrativa corta en Barcelona, la Plana, la Selva, el Montsià, el Baix Llobregat y el Penedès.

El segundo premio lo ha recibido Rosa Pons Solà natural de Òdena y residente en Igualada con la obra La veïna del primer tercera. Actualmente, trabaja como profesora de Tecnología en un instituto de secundaria. Ha ganado el 3r premio del I Concurso de Poemas de Amor de Igualada, el 2º premio del concurso de cuentos Vila de Almenar del año 2015, de narrativa literaria para mujeres Mercè Rodoreda el 2016 y del Tal com et sents, también el 2016.

[descarga la revista en PDF] [descarga la revista en ePub] …para leerse en tabletas electrónicas

[descarrega la revista en ibooks] …para leerse en iPhone, iPad o iBooks

[descarrega la revista en Kindle] …para leerse en Kindle de Amazon